Am luat hotărârea ca conturile neconfirmate să fie șterse din considerente de securitate a datelor statistice oferite de noua versiune.
Ne cerem scuze pentru incomoditatea creată.
Partea bună este că logarea este posibilă cu un singur click cu un cont Google, Facebook sau Yahoo.
Utilizatorii care au pierdut contul vechi vor trebui să urmeze următorii pași:
- Înregistrare/autentificare,
- Adaugă website (chiar dacă există site-ul în top - se va adăuga la site-urile tale),
- Confirmare calitate de proprietar - se poate face în doua feluri:
- prin inserarea noului script Top20 în paginile site-ului,
- prin crearea unui document HTML gol pe server.
- gata.
Pentru orice probleme contactați-ne pe email.
